top of page

ZOMERFOTOWEDSTRIJD 2023:
EEN GOED BEGIN VAN EEN NIEUWE TRADITIEVAN HET HUURDERSPLATFORM S.O.R.

hpffotowedstrijd.jpg

Op 20 juli startte onze Zomerfotowedstrijd met een publicatie op onze Website; op de Website van de S.O.R. stond op de startpagina een doorklikmogelijkheid naar onze Website, service! Inzending kon plaatsvinden tot en met 15 oktober. De jury bestond uit Svintha Krikke en Myra Tak, met namens het HPF Lex Drieduite.
 

13 inzenders zorgden voor 35 foto’s en zij vertegenwoordigden de complexen Klapwiek, Kristal, Hage Staete, Het Facet, de Boog, Binnenhoftoren, Jan van Loon, De Gravin en De Kroon. De jury lette op: komt het begrip Zomer goed tot uiting? Hoe is het met de scherpte en de diepte? En met onderwerp en
originaliteit, veel punten mee te scoren? En is het onderwerp goed in beeld = compositie?

 

De prijsuitreiking vond plaats tijdens de jaarlijkse Bedankdag, waarbij de S.O.R. de Bewoners- en Activiteitencommissies en de Ambassadeurs bedankt voor hun inzet. Deze keer in het mooie complex van Van Nelle.


Er waren drie tweede prijzen en die zijn gewonnen door Sjors Los, Andrea Biesheuvel en Fred van den Bos; alle foto’s werden als collage op het scherm vertoond. Daarna de finale: uiteindelijk werd die gewonnen door Anne van Winkelhof met 93 punten. Dat betekende niet alleen een cadeaubon, maar ook
een mooie vergroting van de winnende foto en een daverend applaus van de aanwezigen.

 

Ook in 2024 zal een Zomerfotowedstrijd plaatsvinden, dus even afwachten met inzenden! De HPF en de S.O.R. rekenen op minimaal 140 foto’s! Een mooie stimulerende rol voor de Bewonerscommissies: “hoort zegt het voort” en misschien ook wel een voorselectie in uw complex!
 

Wij houden u op de hoogte!
 

Lex Drieduite

bottom of page